Gelijk voor Dokkum 4

Vrijdagavond was het weer zo ver Frans A, Frans D en Corrie W mochten aantreden tegen Bergum-3.
De eerste was voor Corrie W en ging prima van start, dat gaf ons in ieder geval weer moed. De 1e set 11-4 de 2e set ging minder en deze werd dan ook verloren met 7-11. Toen kwam er een zeer spannende set die helaas eindigde in 12-14 en toen deed Corrie W er een tandje bij en dit resulteerde in een 11-9 dus een beslissende set maar Corrie W kon geen vat krijgen op Maurits zijn spel en verloor met 5-11. Hmm. Toen kwam onze rots in de branding Frans D die mocht tegen Willem. Frans D. leek geen zin te hebben en verloor ook de 1e set met 7-11. Coaching van de kant bracht hem in de 2e set naar 11-7, dit leek er weer op. Frans D trok dit door naar de 3e set die eindigde in 11-9 alleen de 4e set was weer minder en had Frans D niet veel in te brengen met 5-11. Ook hier een beslissende set en die eindigde in het voordeel van Frans D. met 11-8. Toen was het de beurt aan Frans A tegen Mike. De 1e set liep niet en ging rond uit slecht, 5-11, maar de 2e set kwam ik goed terug en met 11-3 won ik dan ook de 2e set. De 3e set ging lang gelijk op maar naar de 8. Daarna nam ik eindelijk afstand en met 11-8 sloot ik de 3e set af. Op naar de 4e set en ik liep al snel uit en de vierde set sloot ik af met 11-5 eindelijk een punt voor mij!
De dubbel speelde ik met Corrie C. en behalve dat Corrie weet dat het zeer doet als ik op haar voet ga staan hebben we een prima dubbel gespeeld. De 1e en 2e set ging naar ons met 11-6 en 11-7 de 3e set liep even niet en die ging dan ook met 9-11 naar Bergum maar de 4e set was weer voor ons met 11-8.
Frans D kwam weer uit de kantine en stroopte de mouwen weer op en trok ten strijde tegen Maurits en Frans D had na een motivatie praatje van Frans A, iets met een flesje, er erg veel zin in en liet dan ook zien hoe je tafeltennis moet spelen. Hij won zijn partij met 11-8, 12-10 (Close call) en 11-9. Toen kwam Corrie W weer op de vloer maar bij Corrie W wilde het niet en kreeg tijdens de wedstrijd erg veel last van een blessure. Nam niet weg dat zij zich kranig verweerde tegen Mike maar het resulteerde niet in een winst partij voor Corrie W. Ze verloor 10-12, 9-11 en 9-11. Helaas! Toen mocht Frans A weer tegen Willem. De 1e set kreeg ik niet veel vat op het spel van Willem en verloor met 5-11. De 2e set ging al een stuk beter maar met 9-11 was dit net niet goed genoeg. Dit was ook de stand in de 3e set dus helaas weer verlies. Frans D tegen Mike was de volgende wedstrijd en ook hier liet Frans weinig van heel. Frans D stond erg goed te spelen. Dat kun je wel terug zien in de set standen 11-5, 11-2 en 11-7. De laatste set was wat minder zei Frans D, hij moest zich sparen voor volgende week :-)). Frans A. was weer aan de beurt en die 1e winst partij smaakte eigenlijk naar meer. Maar na 4 sets 10-12, 12-10, 10-6 en 11-13 moest ook hier een beslissende set gespeeld worden. Bij de wissel was het door een paar fouten van mij en gelukjes van Maurits 1-5. Ik kwam nog goed terug maar met 7-11 verloor ik helaas de 5e set. De laatste wedstrijd was voor Corrie W tegen Willem. De 1e set was meteen een kraker helaas ging hij naar Willem met 13-15 en ook de 2e set ging verloren met 7-11. In de 3e set kwam Corrie W goed terug en won met 11-8 maar de 4e set kon zij die goede lijn niet doortrekken en verloor met 6-11.
Uitslag 5-5.

Frans Amerongen