DOV 1 – Dokkum 4: 5-5

We mochten aantreden tegen de nr 2 DOV 1. Frans D zijn 1e partij tegen Jan was een mooie 3-0 overwinning. Corrie haar partij ging 3-1 verloren tegen Dennis. Wietze had tegen een ongemotiveerde Sietse een makkie 3-0. De dubbel ging in een spannende 5-setter naar het duo Wietze en Corrie. Een 3-1 voorsprong had niemand verwacht. Frans kon in z’n 2e partij niet lekker in z’n spel komen en verloor met 3-1 van Dennis. Wietze had tegen Jan ook niet echt tegenstand, een setstand van 11-1 erbij. Mooie overwinning 3-0. Corrie in haar 2e partij kwam er ook niet in haar spel tegen Sietse een 3-1 nederlaag. Wietze mocht zijn laatste partij tegen de goed spelende Dennis. Jammer genoeg in de 5e set net niet 11-9. Frans begon in z’n 3e partij tegen Sietse nog niet op stoom, maar de overwinning toch binnen gesleept. Corrie in haar laatste partij tegen Jan kon ook in een 5 setter net niet aan het langste eind trekken. De eindstand is 5-5 geworden. 
Volgende wedstrijd is vrijdag 2 november thuis tegen TTV Ready 4.

Corrie Wijnstra