Dokkum 4 speelt gelijk tegen Anja 4

Team 4 moest uit naar Anja toe. We waren mooi op tijd dus konden eerst rustig een bakje koffie nuttigen en inspelen. De Eerste wedstrijd moest Frans D beginnen en won die in een 4 setter, vervolgens moest het beste schaap van het hok (Wietze). Hij had geen geweldige start dus verloor kansloos in een 3 setter! Toen mocht Corrie aftrappen voor haar reeks en die won haar partij ook, maar wel in een 5 setter. Dus een lichte 1-2 voorsprong. Vervolgens de dubbel met Corrie en Wietze, die liep totaal niet goed en verloren in een 3 setter. Na de dubbel mocht Frans D aan zijn tweede partij beginnen en startte ijzersterk met 11-2 maar maakte er een spannende 5 setter van met winst voor Frans D! Toen begon ook Corrie aan de tweede partij maar verloor met 3 sets ook vrij snel. Vervolgens mocht Wietze beginnen aan zijn 2e partij en was uit op de eerste winst partij en won in 3 sets vrij makkelijk.
Corrie begon als eerste aan de laatste partijen, waar ze met een zwaarbevochten 5 setter net het puntje bij Anja liet liggen. Daarna was Frans D weer aan zet en die wou denk ik wel graag naar huis want hij maakte er een simpele 3 setter van. En last but not least begon Wietze aan de laatste partij en maakte het spannend de vijfde set werd het 13-11 voor Anja en Wietze liet het puntje ook in Twijzelerheide liggen… Dat maakt het tot een 5-5 uitslag! Een evenwichtige wedstrijd waar misschien meer in had gezeten voor Wietze, maarja het is niet anders!

Wietze Bakker