Dokkum 2 pakt maximale score

Afgelopen donderdag stond de uitwedstrijd tegen YOS 2 op het programma. Voor Dokkum speelden Tabe, Richard en Marc. Ondanks de lange rit naar Ysbrechtum waren we goed gefocust. De eerste drie partijen gingen maar met twee verloren sets naar Dokkum.
In de tweede set van het dubbel, welke werd gespeeld door Richard en Marc, stonden we met 8-2 achter. Maar wij gaven niet op en met veel vechtlust wonnen we deze met 8-11, hiermee ging het dubbel ook met 0-3 naar Dokkum.
Na het dubbel leverden Marc en Richard allebei 2 twee sets in tegen Levy Blauw. Tabe won zijn laatste twee partijen zonder set-verlies.
Al met al waren we super tevreden met deze uitslag (0-10). Wel moet gezegd worden dat Richard meteen na zijn laatste partij nog wel wat verbeter-punten zag ;-).

Marc Heslinga