Dokkum 1 wint ook de 4e wedstrijd

Maandagavond 1 oktober stond voor het eerste team van tafeltennisvereniging Dokkum de uitwedstrijd tegen Griffioen op papier. De ploeg uit Wolvega bezette de 2e plaats in de competitie. Bij Dokkum deed, samen met Erwin Wijnsma en Klaas de Jong, Joeke Vellema mee. Dokkum startte goed en kwam al snel op een 3-0 voorsprong, alle drie de spelers wonnen hun eerste enkelpartij.
De dubbel werd gespeeld door WIjnsma en de Jong. Het spel was te treurig voor woorden en ging verdient naar Griffioen.
Na de dubbel werden zaken op orde gesteld. WIjnsma en de Jong wisten zorgen veel moeite hun tweede partij te winnen, hoewel het spel niet de schoonheidsprijs verdiende. Joeke Vellema verloor helaas net in een spannende partij die ook de andere kant op had kunnen gaan. De tussenstand: 2-5.
Ook in de laatste partijen werd het spel van eerder op de avond voortgezet, zo nu en dan een goeie bal maar veel momenten waarop de spelers niet hun eigen spel konden spelen. Gelukkig maakte dit voor Dokkum niks uit en werd door Erwin Wijnsma de winst binnengehaald. De laatste wedstrijd van Joeke Vellema ging helaas ook net verloren. Klaas de Jong bepaalde de eindstand op 7-3 voor Dokkum 1.
Dokkum gaat momenteel aan de leiding in de 1e klasse Friesland met 32 punten uit 4 wedstrijden.

Klaas de Jong