TTV Ready 4 – TTV Dokkum 4

Op een nieuwe locatie is TTV Ready nu gevestigd bij de Piter Jelles Montessori in de wijk Westeinde van Leeuwarden traden Frans D, Wietze en Corrie op het toneel. Frans D mocht het spits afbijten tegen Bert. Helaas moest Frans toch in de 5e set buigen met 11-7. Gelukkig heeft Wietze zijn partij tegen Ali om weten te buigen van een 2-0 achterstand naar een fraaie 2-3 overwinning (Toppie). Corrie haar 1ste partij tegen Guido ging erg stroef, wel een 3-0 nederlaag. De Dubbel met Wietze en Corrie aan het roer ging het goed van start de 1ste set gewonnen, maar concentratie verlies van ze heeft de partij toch doen verliezen. Met dan een stand op het scorebord van 3-1 was het weer de beurt aan Frans om er een puntje bij te smokkelen, maar Frans heeft een moeilijke avond en tegen Ali zat het ook niet mee een 3-0 nederlaag. Corrie mocht tegen Bert aantreden. De laatste ontmoetingen gingen allemaal in een 5 setter in het voordeel van Bert. Deze keer moest Bert het spit onderdelven en z’n meerdere erkennen. Nu was het voordeel aan Corrie haar zijde, weer in een 5 setter. Onze topper deze avond Wietze liet niks over van Guido 0-3. Corrie mocht aantreden tegen de altijd lastige Ali. Met een 2-0 achterstand kwam ze erg goed terug tot 2-2 dus een 5de set moest er aan te pas komen. Het ging erg gelijk op met een paar geluksballen voor Ali wist hij toch te winnen met 13-11. Frans kon vanavond geen potten breken, het was niet zijn avond. Hij verloor zijn laatste partij tegen Guido jammer genoeg in 3-0. Wietze z̕ n laatste partij tegen Bert ging ook vrij eenvoudig naar Wietze 0-3.
Einduitslag 6-4 voor Ready.

Corrie Wijnstra