Winst voor Dokkum 4

Het wedstrijd verslag zal relatief kort zijn want er heeft iemand het wedstrijdformulier weg gegooid dus helaas. 
Vrijdagavond kregen wij YOS-5 op bezoek en Nico, Arnan en Anton waren onze tegenstanders. Martijn K., Corrie W. en Frans A. moesten het doen voor Dokkum-4. Corrie speelde als eerste tegen Nico en zoals verwacht maakte Corrie W. korte metten met Nico en won haar partij redelijk makkelijk met 3-0. Vervolgens was Martijn K. aan de beurt tegen Arnan en dit was geen makkie want die jongen spinde erg makkelijk maar door het vertragend spel van Martijn K. maakte hij het Arnan te moeilijk en won met 3-0. Daarna mocht Frans A. tegen Anton. Ik kwam niet echt in mijn spel en verloor derhalve met 3-0. De dubbel volgde en Corrie W. en Frans A. mochten tegens de jeugd Arnan en Anton na 2 sets was het 2-0 voor YOS-5 wij baalden als een stekker. Vanaf dat moment maakte wij een vuist en 2-0 werd omgebogen in 2-2 en de jeugd begon steeds harder te schelden en dat was in ons voordeel we sloten af met een 3-2 winst en waren erg blij met het goede spel van de laatste 3 sets. De volgende partij was een makkie voor Martijn K. Hij mocht tegen Nico en met een simpele 3-0 was de wedstrijd snel voorbij. Daarna mocht Corrie tegen Anton, een goede speler en Corrie W. verloor haar wedstrijd tegen Anton en was niet echt tevreden met haar spel. Frans tegen Arnan was de volgende partij en de eerste 2 sets had Arnan niets te vertellen en stond ik stond al snel voor met 2-0 maar daarna ging het gewoon weg niet meer en 2-3 was het eindresultaat. Daarna mocht Martijn zijn kunnen weer botvieren op Anton. Hier had Martijn het best wel moeilijk mee maar wist uiteindelijk te winnen en daarna konden Frans en Nico zich klaar maken voor de laatste wedstrijd. Ik had nog nooit gewonnen van Nico dus was best wel zenuwachtig maar de eerste set liep prima, zo ook de 2e. Met de 3e set in zicht lag ook de winst op de loer. Ik wist dit keer ook de 3e set te winnen 3-0 voor mij. De laatste wedstrijd was Corrie W. tegen Arnan dit was een thriller een echte spinner tegen een echte blokker de ene bal nog mooier dan de andere en hier en daar een klein beetje geluk werd Arnan afgedroogd door Corrie W. Winst voor ons en dus dit betekent handhaving in de 3e klasse. Gefeliciteerd mensen! Tevens wil ik Frans D. even feliciteren met zijn geweldige inval beurt in de 2e klasse hij heeft als invaller nu een hoger percentage dan Dirk N. Trainen Dirk :-))

Frans Amerongen