Dokkum 2 wint 7-3 van ODI 2

Dit keer kwamen de mannen van ODI op bezoek in Dokkum. Joeke, Richard en Freerk moesten het opnemen tegen Willem, Wilbert en Eelke. Voor de dubbel wist Joeke zijn pot tegen Willem te winnen maar Richard verloor in 5 sets tegen Wilbert en Freerk verloor in 5 sets tegen Eelke. De dubbel werd een gemakkelijke 3-0 overwinning voor Joeke en Freerk tegen Willem en Eelke, 2-2 tussenstand. Daarna wisten Richard, Joeke en Freerk achtereenvolgens van Willem, Eelke en Wilbert te winnen waardoor de tussenstand op 5-2 kwam te staan. Daarna wist Richard ook netjes van Eelke te winnen waardoor de 6-2 al op het bord stond. Freerk wist daarna, wederom in 5 sets, niet te winnen van Willem waardoor ODI nog iets terug kwam. De laatste wedstrijd wist Joeke tegen Wilbert spelenderwijs naar zich toe te trekken zodat de einduitslag op 7-3 kwam te staan. Volgende week staat de 2e wedstrijd in de degradatiepoule van de 1e klasse op het programma, een uitwedstrijd tegen Ready 3.

Freerk Jelsma