Verslag clubkampioenschappen dubbel 2012

Clubkampioenschappen dubbel 2012Dit jaar waren de dubbel kampioenschappen weer een groot succes, met totaal negen teams was er volop spelplezier. De titelverdedigers Tabe en Dirk waren deze avond niet in hun beste vorm en wisten na vijf partijen dat het deze avond niets zou worden. De favorieten Joeke en Mark en Klaas en Erwin gingen met speels gemak door. Arnoud en Sake en Richard en Frans moesten er iets meer moeite voor doen, maar zaten na acht partijen tafeltennis in de halve finale. De halve finale werd voor Joeke en Mark een makkelijke overwinning tegen een iets wat vermoeide Frans en Richard. De andere halve finale ging tussen de favorieten Erwin en Klaas en de underdog Arnoud en Sake. Het werd een spannende vijf zetter met een verrassende winnaar, een iets wat gefrustreerde Erwin en Klaas wisten niets van de tactisch veel sterkere Sake en Arnoud. 
Clubkampioenschappen winnaarsDe finale waar Sake en Arnoud de zware underdog waren tegen Joeke en Mark of vader tegen zoon. Joeke die natuurlijk niet graag wil verliezen van zijn vader! Bovendien speelt Sake al twee jaar geen tafeltennis meer! Maar het fanatisme van Sake en Arnoud was deze avond niet te stoppen en in een spannende vijf zetter en op 8-9 in de vijfde set met een rand bal van Sake was de overwinning verdient voor Sake en Arnoud. Al met al een zeer gelaagde avond met een verassend einde. Voor volgend jaar hebben wij met zijn allen weer een uitdaging die wij met zijn allen natuurlijk graag weer aan gaan!

Dirk Nicolai