Einde 100% imperium voor Martijn

Anja was onze tegenstander en werd vertegenwoordigd door Appie, Sjouke en Klaas. Dit zou een zware dobber worden en Martijn K. was gebrand zijn 100% te houden. Corrie W. mocht de spits afbijten tegen Appie en het liep in de 1e set gewoon weg niet en die verloor Corrie W. met 3-11. De 2e set kwam Corrie W. op stoom en ze sloot de set helaas net niet winnend af 11-13. Niemand weet wat er gebeurde maar Corrie W. zag het licht en sloeg Appie naar huis in de 3e set met 11-5. Gekscherend werd er gezegd vanaf de kant dat Martijn K. wel een 5 setter wilde tellen. Helaas mochten de aanmoedigingen niet baten en ook de laatste set ging helaas naar Appie met 6-11. Martijn K. trok ten strijde vol zenuwen. De 1e set kwam hij ver achter maar vocht terug tot 10-10 om daarna de set met 12-10 te pakken. De 2e set ging beter en zagen we het oude spel van Martijn K. de set won hij dan ook met 11-7.Toen was het einde inzicht althans dat dachten we allemaal. Martijn K. iets minder in deze set dan Sjouke en wij zagen ook Sjouke deze set winnen met 6-11. Helaas! Toen kwam de 4e set en ook dit ging niet echt van een leien dakje voor Martijn K. weer kwam hij ver achter, 5-10 om precies te zijn. Martijn maakte vanaf dat moment geen fouten meer en je zag het lood in Sjouke zijn schoenen zakken. Martijn K. kwam terug tot 10-10 en liep uit naar 13-11. Toen mocht ik tegen Klaas aantreden maar ik had helaas mijn dag niet en kwam niet in mijn spel, te gehaast noem maar op. Ik verloor van Klaas met 3-0 setstanden 6-11,11-13 en 6-11. Daarna kwam de dubbel dit was 1 van onze slechtste dubbels ooit en we hadden geen schijn van kans tegen Appie en Klaas ook deze werd verloren met 3-0 setstanden 8-11, 4-11 en 4-11. Toen Martijn K. weer aan de slag tegen Appie. De 1e set verloor Martijn K. van Appie met 7-11 maar zoals gewoonlijk herpakt hij zich in de 2e set en won deze met 11-4. Wij gingen alweer achteruit leunen van dit klusje klaart Martijn K. wel. Helaas hij verloor de 3e en de 4e set met 6-11 en 9-11. Dus Martijn heeft iemand van de 100% afgeholpen maar is er zelf ook vanaf, jammer! Corrie W. was aan de beurt tegen Klaas en na de 1e set keek ze mij aan van wat heb ik gedaan? Ze had gewonnen met 11-9 en de 2e set werd 11-3 en Klaas werd moedeloos van de blokken en de goede retour ballen van Corrie W. De 3e set was eigenlijk een formaliteit en Corrie W. won met 11-8. Ik was weer aan de beurt dit keer tegen Sjouke en de 1e set was voorbij voordat ik het in de gaten had (4-11) en Dirk N. begon mij te coachen en in de 2e set kwam ik redelijk terug en won met 11-6. Echter de 3e en 4e set gingen naar Sjouke met 6-11 en 6-11. Martijn K. mocht weer en dit keer tegen Klaas. Martijn ging weer als van ouds te keer en pakte de 1e set met 11-9 en de 2e set iets minder makkelijk met 14-12. De 3e set kwam Klaas sterk terug en won de set met 7-11 maar in de 4e set was Klaas zijn weerstand gebroken en won Martijn K. met 11-5. Mijn laatste wedstrijd. Ik mocht tegen Appie en ik begon eindelijk lekker te spelen maar verloor mijn 1e set met 10-12. Na coaching van de kant ging alles makkelijker en beter en ik won een set van Appie 11-7 alleen ik kon dit spel niet volhouden en verloor de 3e en de 4e set respectievelijk met 8-11 en 9-11. Als laatste mocht Corrie W. tegen Sjouke. De 1e set was 11-4. De 2e set kwam Sjouke sterk terug en won met 7-11. Ook de 3e set werd gewonnen door Sjouke met 4-11. Corrie W. liet dit niet op zich zitten en vocht zich met 12-10 in de wedstrijd. Op naar de 5e set maar helaas Corrie W. had de pijp leeg en verloor met 5-11. Uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 3-7.

Frans Amerongen