Dokkum 2 verliest weer van Ready

Dit keer stond de thuis wedstrijd tegen Ready 3 op het programma. Tegen Ready 2 werden er 2 punten gescoord, dus dat moest tegen Ready 3 beter. Joeke trapte af tegen de in een rolstoel zittende Magan Tahir. Na eem moeizame eerste set herpakte Joeke zich in de 2e set door met 11-3 te winnen. Maar helaas wist Joeke dit niet vol te houden en verloor de laatste 2 games. Daarna mocht Freerk het opnemen tegen Gert-Jan Los. Ook hier stond het na 2 games 1-1, maar ook Freerk wist daarna de games niet meer te winnen waardoor Ready op een 0-2 voorspong kwam. Daarna speelde Richard tegen Jaap de Vries. Richard gaf het goede voorbeeld en wist wel met 3-1 de winst te pakken. Daarna traden Joeke en Richard aan tegen Magan en Gert-Jan, maar wisten geen potten te breken. 1-3 voor Ready. Na de dubbel nam Freerk het op tegen Magan. Na 2 games stond het weer 1-1, maar ook deze partij eindigde in een 1-3 voor Magan. Daarna wist Joeke zonder al te veel problemen tegen Jaap de stand op 2-4 te zetten. Hierna volgde een spannende pot tussen Richard en Gert-Jan. Mede door wat rumoer in de zaal moest uiteindelijk de vijfde set de beslissing brengen. Helaas wist Richard deze net niet naar zich toe te trekken waardoor Ready het vijfde punt al binnen sleepte. Hierna speelde Freerk tegen Jaap maar had hier geen kans, 2-6. Daarna volgde nog een vijfsetter van Richard, dit keer tegen Magan. Na een 0-2 achterstand knokte Richard zich weer terug tot 2-2 maar helaas zonder de vijfde set ook naar zich toe te trekken, 2-7 tussenstand met alleen nog de wedstrijd Joeke tegen Gert-Jan op papier. Joeke deed wat hij moest doen en won netjes in 3 sets waardoor Dokkum 2 met een teleurstellend 3-7 naar huis ging.

Freerk Jelsma