Dokkum 2 verliest van YOS 1

Afgelopen vrijdagavond kwamen de ervaren mannen van YOS 1 op bezoek bij Dokkum 2. Joeke begon sterk met een redelijk simpele 3-0 overwinning op Jan Wierda. Daarna begon ook Mark sterk tegen Pieter Zondervan door de eerste twee sets makkelijk te winnen, maar daarna keerde het tijd en verloor Mark hem in vijf sets. Hierna speelde Freerk tegen Sjoerd Jellema. In de eerste twee sets kwam Freerk er niet aan te pas. En aan het einde van de derde set deed Sjoerd de voorsprong van Freerk weer einde teniet waardoor YOS 1 op een 1-2 voorsprong kwam. De dubbel ging tussen Joeke en Mark tegen Pieter en Sjoerd. Dit werd een 1-3 overwinning voor YOS. Na de dubbel was het de beurt aan Mark om Jan met 3-0 naar huis te slaan waardoor de tussenstand op 2-3 kwam. Hierna speelde Joeke een vijfsetter tegen Sjoer, met matchpoints over en weer.. In de laatste set kwam Joeke met 7-2 voor maar verloor helaas met 13-15 te partij. Freerk verloor hierna met 3-1 tegen Pieter en later ook tegen Jan. Mark had ook een vijf setter tegen Sjoerd maar ook deze viel de verkeerde kant uit. De laatste partij was tussen Joeke en Pieter. Ook hier moest een vijfde set de beslissing brengen, dit keer wel in het voordeel van Dokkum waardoor de eindstand op 3-7 kwam.

Freerk Jelsma