Verlies voor Dokkum 4

Van de 4e naar de 3e klasse betekende voor Corrie en Mij in ieder geval zware tegenstanders, maar aan de andere kant vrij uit spelen en proberen een partij te winnen. Corrie, Martijn en Frans mochten afgelopen vrijdag aantreden tegen Ready. De tegenstanders waren Ali, een oude bekende, Harry en Martin. Nadat we het eens waren over de indeling begon Corrie tegen Ali en toen Corrie de 2e set won zagen we weer licht aan de andere kant van de tunnel maar dit was van korte duur en Corrie speelde een goede wedstrijd maar kon niet boven haar eigen niveau uitstijgen. Ik was daarna aan de beurt tegen Harry en met het verhaal van Martijn in mijn hoofd ging ik ten strijde. Na 4 sets was het 2-2 en ik begon hoop te krijgen. Echter de laatste set verloor ik met 11-9 terwijl ik een matchpoint had gehad helaas. Na mij mocht Martijn zijn partij spelen. Uiteraard met zijn trage spel en uitstekende backhand won hij zijn partij van Martin in 3 sets. De dubbel, de 1e met Frans en Martijn, ging verloren tegen een zeer goed spelend Ready met 3-0. Na de dubbel mocht ik direct tegen Ali aantreden. De 1e set ging niet echt geweldig en moest ik wennen aan het spel van Ali. De 2e set ging veel beter 1-1. Toen ging het een periode niet zo best en ging ik met 3-1 ten onder. Aansluitende was Corrie aan de beurt tegen Martin, echter Corrie kreeg weer last van een oude blessure en kon geen druk brengen op het spel van Martin en ging ten onder met 3-0. Martijn mocht tegen Harry aantreden en Martijn kreeg niet veel tegenstand van Harry en dus won hij weer met 3-0. Het was trouwens de 1e keer dat Martijn van hem won. Ik denk dat we weer een 100% man in ons team hebben :-). Volgende wedstrijd mocht ik aantreden tegen Martin en ik had eigenlijk de pijp leeg maar Martijn was me aan het coachen en ik putte daar weer moed uit maar winst was er niet, 3-1 helaas. Martijn tegen Ali was de volgende partij en Ali maakte het Martijn alleen moeilijk in de 3e set. Martijn won die echter met 12-10. Als laatste mocht Corrie nog tegen Harry spelen maar helaas door haar schouder kon Corrie ook in deze partij geen druk zetten en verloor dus ook met 3-0. Eindstand 3-7. 
Aanstaande vrijdag zullen wij naar Drachten afreizen met Durk, Frans en Martijn.

Frans Amerongen