Slechte start Dokkum 1

Dokkum 1 moest aantreden tegen Burgum 1. Vooraf wist Dokkum dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden, ook doordat ster speler Rients Visser heeft besloten om naar een andere club te gaan. Dokkum heeft zich versterkt met speler van Burgum, Marten Polet.
Erwin Wijnsma beet de spits af en met succes, hij won zijn wedstrijd vrij gemakkelijk met 3-1 van T. Hartman. Daarna mocht Klaas de Jong aan treden tegen A. Folmer, deze partij werd een prooi voor A. Folmer met 3-1. Nieuw komer Marten Polet mocht beginnen tegen M.J. van der Ploeg. Na een spannende partij verloor Marten Polet nipt van de Burgumer.
De dubbel werd gespeeld door Erwin Wijnsma en Marten Polet, deze werd ook een prooi voor Burgum, Na deze verlies partij verloor Dokkum nog 3partijen, 7-1 stand voor Burgum. Om de schade te beperken moest Dokkum zien de aankomende 2 partijen te winnen. Dit lukte, Erwin Wijnsma won zijn partij tegen M.J. van der Ploeg en Klaas de Jong won van T. Hartman. Een slechte start voor Dokkum 1. Aankomende vrijdag moet Dokkum thuis tegen De Treffers 3 uit Klazinaveen, om 20.00 aan de Kapellaan te Dokkum.

Erwin Wijnsma