Drachten 2 – Dokkum 3: 6-4

Dirk startte de wedstrijd met een 3-0 overwinning op Lutzen. Tabe moest hierna spelen tegen Jan Knikkenberg en hoewel Tabe met 2-0 voorkwam wist Jan toch de wedstrijd te winnen in 5 sets. Wietze kwam er tegen Long niet echt aan te pas. De dubbel werd nipt verloren door Dirk en Wietze. Hierna moest Dirk het opnemen tegen Long. Dirk kreeg net als Wietze geen vat op de spinballen van Long. Tabe speelde tegen Lutzen niet al te best maar wist deze wel in drie sets te winnen. Wietze moest tegen Jan spelen en hoewel Wietze een eind voorstond in de 5e set verloor hij deze toch. Tabe moest het opnemen tegen Long en hij wist de spinballen van Long goed te ontregelen en haalde de winst binnen in 4 sets. Dirk nam het op tegen Jan en hoewel Jan 76 jaar is wist hij deze avond ongeslagen te blijven. Wietze moest de laatste wedstrijd tegen lutzen spelen en hij speelde geweldig elke spinbal was goed en hij heeft geen voorhand gemist.

Tabe Bleeker