Dokkum 3 – Yos 3 Uitslag 4-6

Drie teams thuis vrijdagavond, met op alle tafels spannend en goed tafeltennis. Dokkum 3 had vrijdagavond graag de eerste overwinning binnen willen slepen. Helaas was Dirk, als van ouds als een krant aan het spelen, met weinig passie in zijn spel. Kortom hij verheugt zich op het sjoel toernooi (wat in mei gehouden zal worden). Daarintegen was Tabe deze avond in topvorm, met drie ijzersterke optredens wist hij al zijn enkel partijen te winnen. Wietze verloor zijn eerste twee partijen. In zijn laatste partij tegen Dennis van Gaalen wist Wietze goed spel neer te zetten en won superieur. Over het dubbelspel hoeven we het ook niet te hebben, want Tabe en Wietze verloren deze wedstrijd. Yos ging met de winst naar huis. De teleurstelling was snel verwerkt en met nieuwe moed wordt uitgekeken naar de wedstrijden in Buitenpost.

Dirk Nicolai