Dokkum 2 begint het seizoen met een nederlaag

Omdat Dokkum 2 vorige seizoen bovenaan eindigde komt het dit seizoen in de eerste klasse uit. Als eerste tegenstander stond de uitwedstrijd tegen Ready 2 op de agenda. Freerk trapte het seizoen af tegen C. Borger maar kreeg geen kans op de winst. Daarna was het de beurt aan Richard tegen R. Dijkhoff. Richard speelde voortreffelijk en wist verassend met 3-0 te winnen. Mark moest het vervolgens opnemen tegen S. Brattinga. Na setwinsten over en weer moest het in de 5e set beslist worden. Helaas kwam Mark direct een paar punten achter en wist dit niet meer goed te maken. Vervolgens wist Dokkum de stand gelijk te trekken op 2-2 doordat Mark en Richard de dubbel met 3-1 wisten te winnen. Ook alle volgende 5 partijen werden allemaal 4 setters, maar geen een meer in het voordeel van Dokkum. Ook de allerlaatste partij ging naar Ready waardoor de eindstand van 8-2 op het bord verscheen.

Freerk Jelsma