Dokkum 1 speelt gelijk tegen DOTO 1

Vrijdag 17 februari was de wedstrijd tussen het eerste team van tafeltennisvereniging Dokkum tegen DOTO uit Siddeburen. Vooraf wilde Dokkum 1 graag thuis de eerste competitieoverwinning boeken. Dokkum kwam goed uit de startblokken en stond na drie partijen met 2-1 voor, de twee punten kwamen van Klaas de Jong en Erwin Wijnsma. Helaas konden deze beide heren de dubbel net niet binnenhalen waardoor een 2-2 stand op het scoreboard stond. Na nog twee overwinningen van Klaas de Jong, een winstpartij van Erwin Wijnsma en een verliespartij van Marten Polet, stond Dokkum met 5-3 voor. Een overwinning was dus mogelijk, helaas wist Erwin Wijnsma zijn derde en laatste partij niet te winnen waardoor het 5-4 werd. De laatste partij van de avond was ook direct de spannendste, Marten Polet speelde een zeer sterke wedstrijd maar verloor de vijfde set met 13-15 waardoor de wedstrijd eindigde in een 5-5 gelijkspel.

Klaas de Jong