Friese kampioenschap tafeltennis 2012

Arnoud kampioenVoor TTV Dokkum was het een zeer succesvolle zaterdag in Leeuwarden waar deze Friese kampioenschappen werden gehouden. 
Arnoud Meijer, die op het hoogste niveau van Friesland speelt, werd voor de tweede keer op rij Fries kampioen. In de finale kwam hij Anne Terpstra van Franeker tegen, voor Arnoud werd het een gemakkelijke partij die hij met 4-0 in sets wist te winnen.

Corrie kampioenCorrie Wijnsma van TTV Dokkum was een klasse apart. Als eerste won ze oppermachtig in de dames finale door te winnen van Sandra van Gaalen. Maar alsof dat nog niet genoeg was, won ze ook nog de heren G-klasse zeer overtuigend. Dit was in de historie van het tafeltennis van Dokkum nog nooit eerder gebeurd. 

De laatste beker voor Dokkum werd gescoord in het dubbelspel. Arnoud Meijer en Rients Visser, beide spelende in de hoogste klasse, konden zich in deze klasse goed staande houden en wisten overtuigend de beker in de wacht te slepen.