Twee keer winst voor Dokkum 4

Hierbij feliciteren wij het 3e dat ze zich in de 2e klasse heeft gehandhaafd!
Woensdagavond hadden we een inhaal wedstrijd tegen Lemmer-1. We moesten daar vroeg heen en later op de avond bleek wel waarom. de sporthal beheerder stond om 22.00 uur al te stressen om te sluiten. Dus we moeten erg blij zijn met ons zaaltje zoals we dat zelf beheren. Deze wedstrijd moest in ieder geval gewonnen worden.
Uiteraard had Dirk (100%man) geen problemen met zijn tegenstanders en won de 1e 2 wedstrijden me gemak. Zijn laatste single liep hij de zaak te zieken en in no-time stond hij met 2-0 achter ja u leest het goed! Daarna was Dirk er ziek van en wilde niet verliezen en maakte met 11-0, 11-3 en 11-3 een einde aan het gemartel van zijn tegenstander. Corrie had ook een goede avond en won met 3-1 en 2 keer 3-0 haar partijen. Ik had ook een goede avond won 2 van de drie partijen waarbij mijn verlies partij in een 5 setter was en de tegenstander weer afsloot met een netbal en een randje 11-9. Dus verlies. Dan blijft de dubbel over die was echt om te huilen zo slecht kortom 8-2 winst tegen Lemmer.

Vrijdag waren we direct weer aan de beurt tegen Anja. Dirk wilde zijn 100% status niet kwijt raken en besloot daarom maar om een weekend met het gezin te boeken :-). Jan gebeld en hij wilde graag een wedstrijden meespelen alles beter dan met 2 man die kant opgaan. Jan nog bedankt dat je mee wilde naar Anja. Jan heeft zich de hele avond kranig verweerd tegen de mannen van Anja maar zijn tomeloze inzet bracht hem niet wat hij graag wilde een overwinning. Het leek er op dat Jan in de laatste wedstrijd nog winst zou behalen want hij kwam erg sterk terug maar wat pech nekte hem. Jammer! Corrie had geen problemen met Jochem, Jelmer en Andre dus weer een 100% score 3-0, 3-0 en 3-2 waren de uitslagen. Ik had tegen Jochem en Jelmer eigenlijk geen problemen maar dit keer was het tegen Andre een anders. Na een 2-0 voorsprong zat het hem meer mee dan bij mij en verloor wedstrijd. Doordat wij de dubbel wisten te winnen met 3-2 was het uiteindelijk een 6-4 overwinning. Uiteindelijke 2e geworden en bij deze feliciteren wij Ready met het kampioenschap.

Frans Amerongen