Yos 2 – Dokkum 3: 5-5

Dokkum ging op bezoek bij Yos in Ysbrechtum. Tabe beet de spits af tegen Yoran en wist deze wedstrijd in 4 sets te winnen. Wietze wist daarna in drie sets te winnen van Duco. Durk verloor met 3-0 van Marcel en de dubbel werd daarna in 5 sets verloren door Wietze en Tabe. Hierna wist Tabe met 3-0 van Duco te winnen. Wietze verloor met 3-0 van Marcel en Joran was met 3-0 te sterk voor Durk. Tabe won van Marcel met 3-1 hierdoor raakte Marcel zijn ongeslagen status kwijt in deze competitie. Durk haalde een belangrijk punt binnen tegen Duco. Wietze had in zijn laatste wedstrijd weinig in te brengen tegen Yoran. Al met al een goeie uitslag in strijd tegen degradatie, over 2 weken de belangrijke wedstrijd tegen Ready, hopelijk komt het 3e team nog wat ritme opdoen op de club.

Tabe Bleeker