Belangrijke overwinning Dokkum 4

Beter laat dan nooit maar dit stukje is wat verlaat omdat ik het formulier van de wedstrijd kwijt was. In ieder geval gingen wij vrijdag in de dichte mist naar Oudega. De sporthal die Richard in al die tijd in het 4e niet heeft kunnen vinden :-).
Deze wedstrijd was een van de zwaarste en we moesten winnen om aansluiting te houden bij de kop we stonden namelijk 2 punten achter de Nr1. We stonden zoals gewoonlijk in de normale opstelling en Dirk die erg goed in vorm is deze competitie begon zijn wedstrijd tegen Klaas en hij zou hem wel even van de baan vegen. Het gebeurde weer Dirk verloor een set en daar baalde hij van maar de winst was daar 3-1. Corrie moest tegen Ron en gelukkig won ook zei haar wedstrijd met 3-1. Frans moest tegen zijn favoriete speler spelen Aldo en na 1-1 heb ik eigenlijk nog nooit iemand gezien met zoveel geluk. Ik kon daar niets tegen beginnen netje, randje en alle combinaties daarvan deden mij de wedstrijd helaas verliezen met 3-1. De dubbel begonnen Corrie en Frans na 2-0 voor verslapte wij iets in de 3e set maar in de 4e set met 11-5 zette wij alles recht. Daarna mocht Dirk weer aan de slag tegen Ron en Dirk ging direct aan de slag en pakte hem in met 3-0. De beurt was toen weer voor Frans die mocht tegen Klaas de vorige keer kreeg ik behoorlijk grip op zijn spel maar dit keer speelde het gewoon niet. Ik verloor met 3-1. Daarna was Corrie weer aan de beurt dit keer tegen Aldo maar deze was in deze wedstrijd niet sterk genoeg om de overwinning naar haar toe te trekken ondanks dat ze in de laatste 2 sets goed terug kwam. De beurt was weer aan mij en dit keer tegen Ron in de 1e set ging het allemaal prima alleen in de 2e set speelde zenuwen weer eens parten maar de 3e en de 4e set trok ik naar mij toe. Dirk (100% man) trok uiteraard zijn laatste partij tegen Aldo snel naar hem toe en won uiteindelijk met 3-0 en Corrie moest nog “even” afrekenen met Klaas de eerste 2 sets gingen prima daarna kreeg Klaas grip op het spel van Corrie maar in de 4e set maakte Corrie korte metten met Klaas en pakte de laatste set met 11-5. Eindstand 3-7. Jammer dat de koploper dezelfde uitslag had en dat we dus nog steeds op 2 punten van de koploper staan.

Frans Amerongen