Zwaar bevochten gelijkspel voor Dokkum 4

Van te voren was dit al de zwaarste wedstrijd die wij in de competitie konden tegen komen. De insiders weten wel waarom maar op vrijdag ging Dokkum-4 naar Ready in Leeuwarden. Dirk was net als vorige week behoorlijk op stoom en won met gemak zijn wedstrijden. Moet wel vernoemd worden dat hij vorige week nog een set weg gaf dat deed hij deze week niet. Frans won in de eerste set maar de tegenstander deed een tandje erbij en trok al snel de wedstrijd naar hem toe. De tweede wedstrijd verloor hij kansloos met 3-0 en de laatste won Frans met 3-0. De dubbel liep best aardig maar niet goed genoeg om dit met winst af te sluiten. Deze werd verloren met 3-0.
Onze mascotte Corrie had een zware avond. Ze won de 1e wedstrijd met 3-1 en er zat voor haar meer in deze avond. De 2e wedstrijd verloor ze helaas terwijl zij goed bij kon blijven en bij tijd en wijlen leek het erop dat ze ook deze partij ging winnen helaas. Stand voor haar laatste wedstrijd 5-4 voor ons.
Laatste wedstrijd, Corrie kwam met 2-0 in sets voor toen kwam er een mindere set en daar putte helaas de tegenstander nieuwe moed uit. De 3e set begon en dit was vanaf het begin boeiend en zeer spannend en Corrie beleef bij stond zelfs een paar keer voor maar ze verloor de set met 12-10. Dirk sprong direct over de hekjes om Corrie the coachen en haar weer op te peppen voor de 5e set. Ook dit was een boeiende set Corrie ging zover op in het spel dat ze zelfs 2 keer door haar knie ging. Maar op 10-10 begonnen Dirk en ik zelfs de billen dicht te knijpen want Corrie kon nog steeds winnen, maar het mocht niet baten. Ze verloor op een zeer ongelukkige manier door een echte “Tabe” bal. Corrie was alles behalve tevreden met de manier waarop ze verloren had. Na nog iets te hebben gedronken gingen we snel terug naar Dokkum met een wel verdiende 5-5.

Frans Amerongen