Weer overwinning voor Dokkum 4

Lemmer was de tegenstander een tegenstander waarvan we zouden moeten winnen om het verschil te maken met onze concurrenten.
Na de dubbel stonden we met 3-1 voor want Frans had zijn 1e wedstrijd helaas verloren. De dubbel was verre van super maar werd wel gewonnen in 5 sets. De laatste set wonnen we met 13-11. Daarna ging iedereen nog geconcentreerder aan de slag om zijn of haar partij te winnen. Omdat we 2e stonden gingen we deze week voor de koppositie en dus lag er weer erg veel druk op onze schouders. De laatste 6 wedstrijden werden er 2 sets ingeleverd en dus wonnen we met gemak. Einduitslag 9-1. Percentages zijn in ons team nog steeds goed; Dirk heeft nog steeds 100% en Frans en Corrie hebben 60% dus er zit nog steeds een kans in om 1e te worden.

Frans Amerongen