TTV Dokkum 1 wint belangrijke wedstrijd

Deze week mocht Tafeltennisvereniging Dokkum 1 het opnemen tegen TTV Dedemsvaart uit Dedemsvaart, zij speelden met Michel Bols, Michel Hulst en Cristiaan ten Hartog. Dokkum 1 begon sterk en Rients Visser wist het eerste punt op zeer overtuigende wijze binnen te halen door te winnen van Bols. Erwin Wijnsma had het geluk niet aan zijn zijde en verloor zijn partij nipt. Als derde mocht Klaas de Jong aantreden, hij had deze competitie nog niet kunnen winnen maar was vastbesloten daar verandering in te brengen. In een spannende wedstrijd wist hij aan het langste eind te trekken en een 2-1 voorsprong op het bord te zetten.
In de dubbel was Dokkum met Visser en Wijnsma nog ongeslagen en ook deze keer wisten ze met goed spel de dubbel naar zich toe te trekken, 3-1. Na de dubbel wist Rients Visser z’n beide partijen nog te pakken en Erwin won zeer sterk zijn laatste partij. Helaas wist Klaas de Jong zijn goede spel niet door te drukken en verloor z’n laatste twee partijen nipt. Gelukkig wist Dokkum zes punten te sprokkelen tegen een degradatiekandidaat en daarmee verstevigen ze hun positie op de ranglijst. Vrijdag 7 oktober wacht voor Dokkum de moeilijke uitwedstrijd tegen de koploper Argus uit Harkstede.

Klaas de Jong