Dokkum 1 – Assen 2: 5-5

Rient Visser mocht aantreden tegen Richard Carabain. Deze werd makkelijk gewonnen door Rients. 1-0 voor Dokkum. Erwin moest aantreden tegen Richard Lubbers. Dit spelletje lag Erwin niet, 1-1. Klaas tegen Trung Nguyen. Na goed spel van Klaas zat het hem niet mee. 1-2 voor Assen. Daarna het gouden koppel in de dubbel, Rients en Erwin. Dit werd een makkelijke overwinning voor Dokkum, 2-2. Na de dubbel mocht Erwin tegen Richard C. spelen en na drie spannende sets was er weer de voorsprong voor Dokkum. De wedstrijd van Rients en Trung was een erg spannende wedstrijd tussen verdediger en aanvaller. Rients wist in vier sets aan het langste eind te trekken. Klaas moest daarna  in drie sets het onderspit delven tegen Richard L. Hij speelde goed en de uitslag is een beetje geflatteerd maar helaaas verloor hij wel. Hierna moest Erwin tegen Trung. Het eindigde met miraculeuze cijfers 12-14, 12-14, 12-14. De meest geflatteerde wedstrijd van het seizoen. Erwin had elke set setpoint voor, maar kon het niet doorzetten. Daarna moest Klaas tegen Richard C. aantreden, maar ook in deze wedstrijd wist Klaas niet aan het langste eind te trekken, waardoor Assen op een 4-5 voorsprong kwam. Sluitstuk van de avond was de pot van Rients tegen Richard L. Rients wist zijn goede spel van de avond door te zetten en met 3-1 te winnen. Eindstand 5-5

Dokkum 1