Anja 2 – Dokkum 3: 5-5

Tabe beet de spits af, hoewel Minne goed speelde wist Tabe toch met 3-0 te winnen. Mede dankzij de wekelijkse enthousiaste aanwezigheid van Wietze en Martijn werd de tussenstand na de dubbel 3-1 voor Anja. Hierna moest Tabe het opnemen tegen Gertjan, na een 2-0 voorsprong kwam Gertjan goed terug maar in de 5e set stelde Tabe weer orde op zaken en wist deze te winnen met 11-1. Martijn, inmiddels na 2 partijen weer wat balgevoel, wist in 5 sets van Minne te winnen. Wietze speelde tegen zijn “ouwe” trainer Jan Bert en gaf na een 8-4 voorsprong toch de overwinning uit handen; 11-8 voor Jan Bert. Toen moest Martijn tegen Gertjan deze wist makkelijk te winnen met 3-0 gelukkig wisten Tabe en Wietze hun laatste wedstrijden te winnen zodat we nog enigzins in de race blijven voor een plaats in de 2e klas.

Tabe Bleeker