7-3 winst voor Dokkum 4

Vrijdag mochten we aantreden tegen YOS 6 en helaas kwamen ze maar met 2 man opdagen. We begonnen in de standaard opstelling, Dirk begon en na wat moeite in de 1e set was het toch al gauw winst. (Corrie en ik verwachten ook niet anders). Corrie pakte in 4 sets de 2e partij en Frans hoefde zijn 1e wedstrijd niet te spelen dus begon met de dubbel. We begonnen zeer fanatiek aan deze dubbel want verlies in IJsbrechtum stond ons nog op het netvlies. Alles liep en voor ons gevoel hadden we dit seizoen nog niet zo’n lekkere dubbel gespeeld (11-4, 12-10 en 11-9). Om met grote cijfers te winnen en zo in de race te blijven voor het kampioenschap moest alles gewonnen worden. Corrie speelde een goede partij maar de tegenstander was te sterk en verloor haar partij in een spannende 4 setter. Dirk won natuurlijk zijn singel met 3-0 en toen was de beurt alweer aan Frans, eerst even ingefloten door Dirk (de 100% man) en begon aan zijn wedstrijd. De 1e set was voor Frans en de 2e set leek nergens op. Dit compenseerde Frans met de 3e set maar toen was de pijp leeg en werd Frans erg ongeduldig en verloor zo zijn wedstrijd in 5 sets. Vrijdag aanstaande is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen dan moeten thuis tegen Ready. Wij zijn het enig thuisspelende team en kunnen wel wat aanmoediging gebruiken dus kom vrijdag en moedig ons aan.
Tot vrijdag en de groeten van Team 4.

Frans Amerongen