Uitstekende start Dokkum 4

De eerste wedstrijd van een nieuw seizoen en dus was iedereen, ja zelfs Dirk, zenuwachtig voor de eerste wedstrijd. Dirk had voor de wedstrijden gezegd dat hij geen set wilde verliezen maar gelukkig is dit mislukt en kon hij daarna vrij uit spelen. Dit heeft hij prima gedaan want hij heeft al zijn wedstrijden gewonnen en heeft 1 set af moeten staan.
Corrie won ook haar 3 singles alleen zij vertoonde ook tijdens haar spel enige zenuwachtige trekjes maar door goede coaching van de kant en volharding in het spel van Corrie leverde dat de weer keurig 3 punten op.
Frans was ook erg goed op dreef en zelfs deze won eigenlijk vrij makkelijk zijn 3 partijen.
Bleef de dubbel over om maximale score te halen. De allereerste competitiedubbel die Corrie en Frans speelde en ook dit werd in 4 sets geklaard. Kortom een perfecte start voor ons team!

Frans Amerongen