Gelijkspel tussen Buitenpost 1 en Dokkum 2

Joeke, Richard en Marc moesten vrijdagavond hun eerste uitwedstrijd tegen Buitenpost spelen. Freerk was deze wedstrijd vrij. 
Joeke verloor zijn eerste wedstrijd deze competitie van Rolf in drie sets. Vervolgens had Marc tegen Jelmer het geluk aan zijn zijde en won in de vijfde set met 13-11. Helaas kon Richard geen vuist maken tegen Jelle, dus Dokkum ging de dubbel in met een 2-1 achterstand. 
Gelukkig konden Joeke en Marc het dubbel, met een gladde vloer, in 5 sets winnen. Helaas verloor Richard ook zijn andere twee partijen, maar speelde nu beter en wist in elke partij een set te pakken. 
Joeke was nu ook dreef en sloeg weer een paar wereldballen, zoals alleen hij dat kan. Hij won in drie sets van Jelmer, maar tegen Jelle kwam hij nipt te kort. Deze verloor hij met 11-9 in de vijfde set.
Ook Marc begon nu warm te draaien en won van zowel Jelle als Rolf in vier sets. Eindstand 5-5, hier hadden beide teams vrede mee. Volgende obstakel is de thuiswedstrijd tegen Drachten 1.

Marc Heslinga