FTTC tegen Dokkum 1 7-3

Van te voren wist Dokkum dat het een zware avond ging worden. Aangekomend in franeker bleek dat er een invaller zou meedoen aan de kant van Franeker. Niet de minste speler namelijk Arnold Terpstra.
Dokkum begon weer slap aan de wedstrijd en kwam met 3-0 achter door verlies partijen van Rients Visser en Erwin Wijnsma en Klaas de Jong.
De dubbel spelend door Rients en Erwin werd een leuke partij en werd in 5en gewonnen door Dokkum het 1ste puntje was daar. Daarna kwam Dokkum weer erg moeilijk in de wedstrijd door verlies partijen van Klaas 2x en Rients Erwin, stond er een 7-1 op bord voor de Franeker. Toen was het weer de buurt voor de Dokkumers, door een erg knappe winst partij van Rients in 5en te winnen. Daarna mocht Erwin ook nog een puntje op het scorebord te zetten door in 4en te winnen. 
Na met 7-1 achter te komen zijn wij toch nog blij dat er 3 punten op het scorebord stonden op het einde. Volgende week wacht weer topper voor Dokkum dat is thuis tegen Dedemsvaart. Vooraf zou dit de tegenstander zijn die Dokkum onder zich moet houden, daarom is een winstpartij noodzakelijk volgende week. Komt allen Dokkum 1 aanmoedigen. Om 8 uur de kappellaan te Dokkum.

Erwin Wijnsma