Idefix toernooi

Zaterdagmorgen vertrokken wij op tijd met z’n 5en naar Groningen; Frans, Richard, Corrie, Wietze en zijn kater. Van te voren werd er gezegd dat de organisatie daar nog wel te wensen overliet. Nou wij zijn het met die mening niet eens en moeten toegeven dat de organisatie prima geregeld was en dat wij volgend jaar weer van de partij zijn.
Frans en Richard waren een dubbel en Wietze (en zijn kater) en Corrie waren een dubbel, eigenlijk een trio. Beide dubbels gingen boven verwachting door de voorrondes heen en doordat Frans en Richard 1 partij onnodig verloren hadden moesten we in de 8ste finales tegen Wietze en Corrie en nog nooit gebeurd maar we kregen klop met 3-1. Zij hadden verdiend gewonnen. In de kwart finales werden helaas Corrie en Wietze ook uitgeschakeld en waren er geen Dokkumer dubbels meer in actie.
Middags begonnen de enkels en Corrie gaf na haar 1ste partij op want de oude blessure speelde haar weer parten helaas. Richard had in de poules 1 partij verloren en 4 gewonnen maar ging niet door helaas. Wietze en Frans gingen wel door. Frans had dit zeker niet verwacht maar hij was de beste 2e van de 3 poules. Wietze ging naar de 8ste finale en verloor met 3-2 zijn partij. Hier had meer in gezeten maar de gene waar hij van verloor stond later in de finale. Frans ging verder naar de kwart finale en daar kwam hij Johan Ooms voor de 2e keer tegen. Hij had tot nu toe 1 partij verloren en dat was tegen hem. Frans heeft zeer hard gevochten en al zijn geduld op de proef gesteld maar het mocht niet baten en verloor met 3-2. Jammer maar volgende keer beter.
Al met al een leuke dag met veel tafeltennis.

Groetjes Frans, Richard, Wietze en Corrie