Overzicht afgelopen seizoen TTV Dokkum

Als eerste jaar voorzitter van de club mag ik wel zeggen dat het voor mij een turbulent jaar is geweest. Met sportief veel hoogte punten, maar bestuurlijk veel commotie. Toch is na al die ophef nu het zonnetje weer gaan schijnen en zijn we als kleine vereniging er goed uitgesprongen. Met het volgende seizoen nog steeds vier teams in de competitie, mogen wij met ons ledenaantal niet klagen. 

Het afgelopen jaar heeft ons eerste team het hoogste niveau ooit in Dokkum behaald, om eerste noordelijke divisie te spelen, wordt dan komend seizoen ook een hele uitdaging. Team twee en drie gaan het allebei in de tweede klasse proberen, om een gooi naar het kampioenschap te doen. Team vier met Dirk als versterking, willen zeker ook mee doen voor het kampioenschap.

Er zijn dit jaar tal van activiteiten geweest, het oliebollentoernooi, uitwisseling met TTV Anja, clubkampioenschap, het Fries kampioenschap wat ons geen windeieren heeft gelegd. Arnoud en Klaas beide Fries kampioen, top jongens. Daarnaast nog het open dart kampioenschap. Ook hebben we nog de Joo-cup gewonnen, voor het eerst in de geschiedenis. Er was nog het dubbel toernooi in Dokkum met de unieke winnaars Tabe en Dirk. Maar we kunnen wel zeggen, dat de topper dit jaar het uitstapje naar Ahoy was. Wereldkampioenschap tafeltennis. In het busje naar Rotterdam, met zijn allen slapen op een kamer in een bed and breakfast. Er is veel gelachen en ook toptafeltennis gezien. Al met al een hele lijst van activiteiten voor zijn kleine club! Helaas kwam het open Dokkum tafeltenniskampioenschap niet van de grond.

Daarnaast hebben we ons als vereniging duidelijk op het world wide web gezet. Door Freerk is een geweldige nieuwe site gemaakt. Freerk bedankt voor je creativiteit, tijd en enthousiasme. De communicatie binnen de vereniging loopt mede hierdoor een stuk beter. De stukjes voor de krant worden mooi verwerkt, de site wordt up-to-date gehouden.

Verder willen wij als bestuur en namens de leden Johan Hiemstra bedanken voor de inzet binnen het bestuur van de afgelopen jaren, wij hopen hem als recreatief lid vaak op de club te zien. We heten Erwin Wijnsma welkom binnen het bestuur en hopen op een goede samenwerking. Hier wou ik het dan bij laten en hoop volgend seizoen op een gezond en sportief seizoen!

Dirk Nicolai
Voorzitter TTV Dokkum