Winst voor Dokkum 4

Als eerste willen wij natuurlijk Dokkum-1 feliciteren met het kampioenschap. Sommige wedstrijden waren zo spannend dat bij ons in overleg met onze tegenstander onze partij tijdelijk gestaakt werd om de wedstrijd van Rients te kunnen bekijken. Mannen gefeliciteerd!
De laatste wedstrijd moest gewonnen worden en zo dik mogelijk en om kampioen te kunnen worden zou ANJA moeten verliezen. Het laatste was nog niet gebeurt en zou ook vrijdagavond niet gebeuren. We gingen met onze vaste formatie te werk en tot en met de dubbel werden de singles met uitzondering van Frans gewonnen dus het was 3-1 na de dubbel. Schiering probeerde het wel maar gaf na de dubbel niet veel tegenstand meer en wonnen nog 1 partij van Corrie de rest werd door Schiering verloren. De totaal uitslag was 8-2 voor ons. Deze wedstrijd betekende helaas het afscheid van Richard van ons team. Wij wensen hem erg veel succes in het 2e en dat hij daar ook maar 95% mag halen. Versterking is ons al toegezegd en Dirk zal hem gaan vervangen en Corrie en ik gaan er vanuit dat hij het percentage zal evenaren :-).

Frans Amerongen