Weer winst voor Dokkum 4

Dinsdag 5 april hadden we dan onze inhaal wedstrijd tegen Schiering 2.
De opstelling was als van ouds. Richard begon en zoals verwacht moest hij zijn partij winnen en dit lukte met 3-0. Corry trad daarna aan en ook zij won haar partij alleen met 3-1 en daarna mocht Frans en ook deze won zijn partij dus een goed vooruitzicht. De dubbel liep van geen kant en er werden veel fouten gemaakt en moesten we ons 1e punt afstaan, het was echter wel in een 5-setter. Na de dubbel moest Richard weer aan de bak en won zijn partij te gemakkelijk met 3-0. Toen moest Frans weer aan de bak en tegen een tegenstander die een erg harde service had kon hij het niet winnen en verloor met 3-0. Daarna ging Corrie weer naar de tafel ook dit keer wist Corrie te winnen en dit keer met 3-1. Frans was weer aan de beurt en stond eigenlijk in no time met 2-0 voor daarna liep echter helemaal niets meer en verzette zich met hand en tand maar kon niet voorkomen dat hij in een 5 setter verloor :-(. Richard deed ook de laatste wedstrijd wat wij van hem verwachtten en won zijn wedstrijd met 3-0 als laatste was Corrie aan de beurt. Zij won in een spectaculaire wedstrijd haar partij. De tegenstander kon slaan hoe hij wilde, hoe hard hij ook wilde, maar Corrie sloeg echt alles terug en de tegenstander werd na 2 sets al behoorlijk sip:-). Corrie won derhalve met 3-0. De eindstand was 7-3.

Frans Amerongen