TTV Dokkum schrijft geschiedenis

Dokkum 1 kampioenVoor het eerst in de geschiedenis heeft het 1e team van TTV Dokkum het zo ver weten te schoppen om te promoveren naar de Noordelijke 1e divisie.
Vrijdagavond stond de laatste en tevens belangrijkste wedstrijd van de competitie op het programma: TTV Dokkum 1 – Midstars 2. De jongens van Dokkum moesten 4 punten halen, pas dan was het kampioenschap een feit. De openingswedstrijden waren spannend, Rients wist zijn eerste te winnen, waarna Erwin en Klaas hun enkelpartij verloren. Rients en Klaas trokken de dubbel na een zenuwslopende 5 setter naar zich toe, waardoor er nog 2 punten nodig waren. Erwin maakte het feest al bijna compleet door zijn 2e enkelpartij te winnen, waardoor er 3 punten op het scorebord stonden en het eigenlijk al niet meer mis kon gaan. Aangezien G. Stulp graag wou dat Rients het hoogste percentage zou halen in de competitie, wisten de heren er door een show van te maken het 4e puntje bij Dokkum neer te zetten, zodat Dokkum het feest kon vieren. Klaas won helaas géén van zijn partijen, Erwin en Rients wonnen óók hun laatste partij zodat er uiteindelijk een score neer werd gezet van 6-4 in het voordeel van TTV Dokkum. Al met al een zeer geslaagd seizoen, op naar de Noordelijke 1e Divisie!

Rients Visser