Dokkum 3 verliest van YOS 3

Dokkum 3 trad tegen YOS aan met de vaste formatie; Martijn, Wietze en Freerk. 
Freerk begon de eerste wedstrijd tegen D. van Gaalen. De eerste set was spannend met veel mooie rally’s maar toch werd deze door YOS gewonnen waarna het verzet van Freerk over was. Als 2e speelde Wietze tegen F. van Overbeek. Dit was de wedstrijd tussen de 2 mannen in vorm, maar van Overbeek trok aan het langste eind. Daarna was het Martijn die het op mocht nemen tegen S. van Gaalen. Dit werd het eerste punt voor Dokkum; 1-2. Vervolgens stond de dubbel op het programma. Wietze en Freerk tegen broer en zus Van Gaalen. Dit werd een spannende 5-setter welke helaas niet door Dokkum werd gewonnen. Nu was het de beurt aan Wietze om tegen D. van Gaalen te spelen, welke nog geen wedstrijd verloren had in de competitie. Ook hier moest het beslist worden in de 5e set. Na goed spel van Wietze wist hij heel verassend Van Gaalen van zijn 100% af te halen en de 2-3 op het scorebord te zetten. Nu was het weer de beurt aan Freerk tegen S. van Gaalen; een snelle 3-0 overwinning voor Freerk. Vervolgens trad Martijn aan tegen van Overbeek. Weinig kans voor Martijn waardoor YOS weer op een 3-4 voorsprong kwam. Daarna wist ook Wietze tegen S. van Gaalen te winnen waardoor het weer 4-4 stond. Martijn had ook nog een spannende pot tegen D. van Gaalen maar wist deze helaas niet naar zich toe te trekken. Ook Freerk wist daarna niet te winnen van Van Overbeek waardoor Dokkum 3 met 4-6 de boot in ging.

Freerk Jelsma