Dokkum 1 verliest eerste wedstrijd

In de strijd om het kampioenschap heeft tafeltennisvereniging Dokkum hun eerste verlies geleden. Tegen Doto uit Siddeburen was de einduitslag 6-4 in het voordeel voor Doto. Rients Visser was de gevierde man bij Dokkum met 3 winstpartijen, het andere punt werd gewonnen door Erwin Wijnsma. Helaas was dit niet de avond voor Klaas de Jong, die geen van zijn partijen wist te winnen. Jammer genoeg ging ook de dubbel verloren en zodoende stond er aan het eind van de avond 6-4 op het scorebord. Voor Dokkum 1 is er nog niks aan de hand, ze zijn nog steeds op kampioenskoers. Vrijdag 15 april is de laatste en belangrijkste wedstrijd tegen directe concurrent Midstars uit Middelstum, hier moet Dokkum 4 punten halen dan zijn ze safe, anders word het nog afwachten wat de tegenstanders doen. Hopelijk kan volgende week de kampioensvlag uit in Dokkum maar daar moet nog wel wat voor gebeuren!

Klaas de Jong