Uitslagen 5e speelronde

Dokkum 2 tegen Yos 1
Als vanouds speelde Dirk deze avond de eerste wedstrijd, en als vanouds verloor hij die partij waarna het de beurt was aan Mark en Joeke. Die deze avond goed herstelden van de week ervoor met allebij twee winst partijen. De dubbel werd niet in winst omgezet; eind uitslag 4-6. Voor Dokkum 2 niet een verkeerde uitslag. Voor volgend seizoen lonkt nu wel de tweede klasse een klein stapje terug, maar weer eens kampioen worden in de tweede klasse lijkt ons ook wel wat.

Dokkum 3 tegen Anja 2
Het 3e trad thuis aan tegen Anja met Richard als invaller voor Wietze. Richard won heel netjes 2 partijen, net als Freerk die ook 2 keer wist te winnen. Martijn sloot de avond af met 1 winst partij. De dubbel van Martijn en Freerk ging verloren waardoor aan het eind van de avond beide partijen met 5 punten naar huis gingen.