Uitslagen 4e speelronde

Ready 2 tegen Dokkum 2
Donderdag avond onder Siberische omstandigheden werd er gespeeld in Leeuwarden.
Dirk, die de avond begon, was ongelofelijk goed aan het spelen, maar wist de avond als van ouds in de eerste klasse weer met nul punten thuis te komen. Joeke vond dat hij niet voor Dirk kon onder doen en na een matige avond ook nul uit drie haalde. Gelukkig hadden we nog onze topper Mark die tegen een man van 66 met steun kousen en veel geklaag wist te winnen. Uitslag 9-1 waarna Dokkum tevreden naar huis kon gaan kortom weer een unieke avond.

DOV 1 tegen Dokkum 3
Afgelopen maandag trad het 3e team in Leeuwarden aan tegen DOV.
Om degradatie te voorkomen moest er in ieder geval van DOV gewonnen worden. Wietze, Freerk en Martijn wisten alle drie met een winstpartij te starten. Nadat Wietze en Martijn ook de dubbel wisten te winnen stond er al een 0-4 op het scorebord. Ook in de daaropvolgende partijen wist Dokkum steeds aan het langste eind te trekken waardoor ze met 0-10 op huis aan konden.

Dokkum 4 tegen ODI 3
Na verlies van Anja twee weken terug mede door de blessure van Corrie heeft Dokkum 4 zich goed herpakt door te winnen van ODI 3. Door de blessure van Corrie en het niet beschikbaar zijn van Jan was het wel een geregel en Tabe bij deze nog bedankt voor de moeite die je gedaan hebt om sterspeler Johan weer speel gerechtigd te krijgen.
De wedstrijd begon met wat aarzeling Richard, dachten we, had zijn tomtom niet aan en was daarom aan de late kant. Niets was minder waar was erg druk op zijn werk. Richard begon en won zijn wedstrijd in een 5 setter zelf vond hij dat hij een prutser was. Geen commentaar! Johan moest even wennen maar won zijn wedstrijd met duidelijke cijfers en Frans kon het helaas niet winnen van een zeer luidruchtig spelende tegenstander. Ik was zelfs onder de indruk van zijn geluid :-). De dubbel ging als van ouds de 1e set kregen we tegenstand daarna was het zo klaar en de tegenstander liet al gauw hun kopje hangen. Richard en Johan wonnen vervolgens hun beide partijen en Frans won ook nog een partij. 8-2 winst.

Dirk, Freerk en Frans