Dokkum 1 doet goede zaken voor het kampioenschap

Vrijdagavond 11 maart mocht team 1 aantreden tegen de concurrent Midstars 2 te Middelstum.
Niet met de normale opstelling, maar invalkanon Tabe Bleeker was mee in de plaats van Erwin.
Na een stukje omrijden door de klaas-klaas die niet helemaal werkte, kwamen we toch op tijd aan. Rients begon tegen Peter de Hek en verloor de 1e set kansloos. Even op adem komen en uiteindelijk na een 3-1 overwinning het 1e punt voor Dokkum binnen gesleept.
Klaas begon zoals we Klaas kennen, sterk tegen Richard Roossien, en won deze partij dus de avond begint goed. Dan de absolute verrassing; Tabe Bleeker tegen de kopman Gert Stulp met nog maar 2 verloren partijen in de competitie. Ze zouden wel even laten zien hoe je tegen noppen moest spelen.. NOT. Tabe veegde Gert aan de kant met 3-0! Vol met zelfvertrouwen gingen we door met de dubbel die Klaas en Rients sterk naar zich toe trokken. Na de winstpartij van Rients op Richard stond er 5-0 op het scorebord, en hadden we ons verwachtingen al waargemaakt dus was elk punt voor ons extra. Helaas werden de tegenstanders persoonlijk lastiger voor Dokkum, waardoor Rients kansloos verloor van Gert Stulp. Eveneens verloor Klaas ook van Gert, maar kon meer weerstand bieden zonder noppen. Tabe won nog heel knap van Peter de Hek ( ja óók met 3-0 ) maar verloor de laatste partij nipt van Richard Roossien, met nog wel matchpoint voor.. Klaas kon de laatste partij niet goed in zijn spel komen tegen Peter, waardoor het laatste punt bij Midstars op het scorebord kwam. Al met al een zeer geslaagde avond, met als absolute topper Tabe Bleeker!!

Rients Visser