Bergum 2 tegen Dokkum 2

Tamar tegen JoekeOp de heenreis werd door Tabe, Joeke en Marc al een tactisch plan opgesteld, hierdoor zou een 0-4 tussenstand mogelijk moeten zijn.
Onderdeel van dit plan was dat Marc zou beginnen tegen Martin Polet. Martin was op dreef deze avond en Marc kon wel in de buurt blijven, maar moest deze keer toch zijn meerdere erkennen in Martin. Vervolgens moest Joeke aantreden tegen Dineke Stegeman. Joeke had wat opstart problemen, maar wist de partij toch naar zich toe te trekken. In de derde partij speelde Tabe, de man in vorm, tegen Tamar Kooistra. Tamar had veel problemen met het noppenspel van Tabe, waardoor hij deze partij met 1-3 won. Joeke en Tabe wisten het dubbel te winnen van Tamar en Martin. Marc wist vervolgens ook zijn partij tegen Dineke te winnen. Bij een tussenstand 1-4 moest Joeke het vervolgens opnemen tegen Tamar. In een spannende vijf-setter pakte Tamar het punt voor Bergum. Tabe won daarna ook van Dineke. Marc was in zijn laatste partij van de avond kansloos tegen Tamar (3-0). In de slotpartij won Martin ook zijn laatste partij tegen Joeke. Eindstand 5-5.

Marc Heslinga