Belangrijke overwinning Dokkum 4

Afgelopen vrijdag eindelijk weer eens een wedstrijd thuis samen met Dokkum-2. Voor het eerst na een week of 4 waren we weer compleet Richard, Corrie en Frans traden aan om het op te nemen tegen YOS-6. Richard was enigszins verlaat maar op tijd om de 1e partij te beginnen en won deze dan ook makkelijk met 3-1. Enige zorg ging uit naar Corrie die na 5 weken niet geslagen te hebben wedstrijd ritme miste en zou de schouder het houden…… 
Haar 1e partij wist in ieder geval te winnen met 3-0 dus zou je denken geen vuiltje aan de lucht. Frans zijn 1e partij won hij met 3-0 ja je leest het goed! Toen was de dubbel aan de beurt we hadden de vorige keer in IJsbrechtum van hun verloren en wilde dolgraag een revanche maar helaas ook dit keer was YOS-6 te sterk voor ons en verloren we kansloos met 3-1. Daarna was Corrie aan de beurt voor haar 2e partij hellaas had ze niet echt een kans om te winnen en verloor met 3-0. Richard won zijn 2e partij met grote overmacht en Frans mocht aansluitend zijn 2e partij spelen en verloor met 3-1. Corrie kwam aan tafel voor haar 3e partij en versloeg zich tijdens de 2e set en moest in een spannende en pijnlijke 5 setter de tegenstander van het lijf houden 3-2 voor Corrie. De 3e partij van Frans had hij geen schijn van kans om te winnen en verloor met 3-0 Richard daarentegen won zijn partij met 3-0. Eindstand 6-4.

Frans Amerongen