Zwaar bevochtte zege TTV Dokkum 4

Na een wereldreis en zonder fout te rijden deze keer 🙂 kwamen wij aan in IJsbrechtum.
Richard, Corrie en Frans begonnen aan een nieuwe wedstrijd. Richard won zijn eerste wedstrijd vrij simpel met een strakke 3-0. Corrie echter kon geen grip krijgen op de tegenstander en met een kleine blessure had ze de wedstrijd helaas al snel verloren. Frans was aan de beurt en na zijn prima wedstrijd vorige week begon hij vol goede moed. De eerste set ging naar de tegenstander en de tweede set ging naar Frans maar uiteindelijk won Frans zijn wedstrijd.
De dubbel ging erg goed van start en we kwamen met 2-0 in sets voor. Helaas de wedstrijd kreeg een andere wending en we verloren onze dubbel. Richard was na de dubbel aan de beurt en zoals hij zelf zou zeggen “natuurlijk won hij” met 3-1. Frans was aan de beurt voor zijn 2e partij echter hij kon geen grip krijgen op de tegenstander en ging 3-0 ten onder. Corrie won vervolgens met een spannende 2e set (11-13) haar partij met 3-0. Frans speelde daarna een schitterende pot, helaas zonder winst, maar het was een mooie 5 setter. De totaal uitslag, op dat moment, met Corrie nog voor de boeg was 5-4 voor ons. Corrie was zeer vakkundig geholpen tijdens de pauzes aan haar blessure en daar had ze dan in de laatste partij dan ook minder last van. Dit was ook te zien in haar spel en zij won haar laatste partij met een strakke 3-0. Einduitslag 6-4 voor ons!

Frans Amerongen