Overige uitslagen 2e speelronde

Het eerste team speelde afgelopen vrijdag hun 2e wedstrijd van de competitie thuis tegen DTK. Klaas, Erwin en Rients deden goede zaken door met 9-1 de winst te pakken. Alleen Klaas werd verrassend verslagen door een invaller van DTK. Met inmiddels al 3 punten voorsprong op Midstars en DOTO staat het eerste team er goed voor.
Het tweede team trad afgelopen donderdag in Leeuwarden aan tegen Ready. Na een gelijkspel vorige week tegen Bergum werd er helaas tegen Ready verloren. Mark won 2 wedstrijden, Tabe wist tegen Magan te winnen en Dirk verloor helaas zijn 3 potjes. Ook de dubbel ging verloren, waardoor er een eindstand van 7-3 voor Ready op het scorebord stond.
Het derde team speelde afgelopen vrijdag tegen Delta Impuls. Martijn, Wietze en Freerk kwamen niet verder dan een 2-8 verlies. Alleen Martijn en Freerk wisten één potje te pakken. Doordat ook de dubbel verloren werd bleef het 3e team op 2 punten steken.
Het 4e team speelde uit tegen YOS en wist 4-6 te winnnen. Zie het nieuwsitem hieronder voor een verslag van de wedstrijd. 

Freerk Jelsma