Winst voor TTV Dokkum 4

Dokkum 4 heeft vrijdag 28 januari de eerste wedstrijd overduidelijk gewonnen. Richard, Corrie en Frans begonnen om 20.00 uur aan de strijd. Richard was weer aanwezig na 3 weken ziek te zijn geweest en deed dit zoals verwacht prima. Dit ondanks zijn enorme spierpijn van de donderdagavond. Daarna speelde Corrie haar wedstrijd en won deze ook dus voor als nog een prima start. Frans gooide echter roet in het eten en verloor helaas zijn eerste wedstrijd. Volgens de toeschouwers had hier meer ingezeten. De dubbel ging als van ouds en de score van 3-1 stond op papier. Daarna leek de weerstand van de tegenstander gebroken en vervolgens wonnen Richard, Corrie en ja en zelfs Frans hun single. De laatste partijen waren spannend tot het laatste moment Richard en Frans, ja weer Frans, wonnen hun laatste wedstrijd en Corrie verloor helaas haar laatste wedstrijd waarbij een van de set standen 17-19 was het geen aangeeft hoe spannend het verloop was. Al met al een mooie 8-2 overwinning voor ons.

Frans Amerongen