Clubkampioenschappen 2011

Na een korte ledenvergadering werd er afgelopen zaterdagmiddag volop getafeltennist.
In de voorrondes werd er onderling veel strijd geleverd en waren de eerste teleurstellingen ook waarneembaar. Na 5 uren spelen waren alle poule wedstrijden gespeeld en konden de halve finales beginnen…

In de B poule waren dit Dirk tegen Martijn en Wietze tegen Richard.
In de A poule streden Arnoud en Mark voor een plek in de finale en voor de andere plek moesten Rients en Klaas het tegen elkaar opnemen. Na vele mooie actie werden de finalisten bekend.
In de B poule Wietze tegen Martijn en in de A poule Arnoud tegen Rients. Ook de finale van de C poule werd ook nog gespeeld.
De finale in de C poule ging tussen Frans en Henri. Voor Frans was het de tweede poging om de vel begeerde beker te pakken maar Henri gooit roet in het eten. Henri, pas sinds december lid van onze vereniging, heeft zich in een korte tijd goed ontwikkeld. Nadat Henri de beker in ontvangst genomen had kon de B finale gespeeld worden. Voor Wietze de derde keer op rij in de finale. Voor Martijn daarentegen was het zijn eerste finale in de B poule.
Na een twee nul voorsprong voor Wietze kwam Martijn ijzersterk terug en nam uiteindelijk toch nog de beker mee naar huis.
In de A finale was de verrassing het grootst. Arnoud had nog geen enkele finale bij ons op de club verloren. Ook na een 2-0 voorsprong leek Rients hier geen verandering in kunnen brengen. Er volgenden 2 spannende sets met mooie rally’s in welke Rients beide keren aan het langste eind trok. In de daaropvolgende vijfde en beslissende set was het verrassend genoeg Rients die alles in de strijd gooide en uiteindelijk als terechte kampioen uit de bus kwam.
Al met al een zeer geslaagde middag en ik hoop tot volgend jaar.

Groeten Dirk Nicolai
Voorzitter TTV DOKKUM