Dokkum 3 kampioen

De herfstcompetitie is weer afgelopen voor de 4 tafeltennisteams uit Dokkum.
Het eerste team wist na een spannende laatste wedstrijd tegen Argus handhaving af te dwingen in de tweede noordelijke divisie. Er waren in deze laatste wedstrijd minimaal 5 punten nodig om een degradatie-beslissingswedstrijd te voorkomen. Ondanks een 3-5 achterstand wisten ze toch de stand weer gelijk te trekken, waardoor het team volgend seizoen weer in de tweede noordelijke divisie uit mag komen.
Het tweede team behaalde 54 punten in de 2e klasse, evenveel punten als de nummer 3, maar omdat het onderling resultaat niet in hun voordeel was moesten ze genoegen nemen met de 4de plaats.
Team 3 is met grote overmacht kampioen geworden in de 3e klasse. Met 27 punten voorsprong op de nummer 2 was het al snel duidelijk wie er met de titel vandoor zou gaan. Tabe wist het te presteren om geen enkele wedstrijd te verliezen. Ook Dirk was dichtbij de 100% en wist 19 van de 20 wedstrijden te winnen.
Het vierde team hield lang uitzicht op de bovenste plaats in de competitie en wist uiteindelijk netjes op de 3e plek te eindigen vlak achter de nummers 1 en 2. Richard haalde de meeste punten door 29 van de 30 wedstrijden te winnen.